Accident rutier între Ciochina și Orboiești după ce un autoturism s-a ciocnit de o autoutilitară. O persoană a fost rănită

Accident în județul Ialomița. FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier a avut loc luni, între Ciochina și Orboiești după ce un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit, iar o persoană a fost rănită în urma acestui eveniment.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, luni, în jurul orei 13, DN2 E60, între localitățile Ciochina și Orboiești s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

“Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism, condus de un bărbat, de 31 de ani din județul Brăila și o autoutilitară, condusă de un șofer de 32 de ani, din comuna Mărculești. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 31 de ani, ce a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, a anunțat IPJ Ialomița.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, celălalt șofer neputând fi testat din cauza rănilor suferite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*