Femeie rănită după ce a fost acroșată de un motostivuitor, în zona unui centru comercial din Slobozia

Femeie rănită după ce a fost acroșată de un motostivuitor, în zona unui centru comercial din Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

O femeie de 75 de ani a fost rănită, vineri dimineață, după ce a fost acroșat de un motostivuitor în zona unui centru comercial din Slobozia.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o femeie, în vârstă de 31 de ani, manevra un stivuitor pe partea carosabilă, în zona unui centru comercial, ar fi acroșat un pieton ce se deplasa pe marginea șoselei.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 75 de ani, din municipiul Slobozia, ce a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Atât victima cât și conducătoarea stivuitorului au fost testate cu aparatul Drager, rezultatul indicând în ambele cazuri valori negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*