Jandarmii ialomițeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii din comuna Traian

Jandarmii ialomițeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii din comuna Traian. FOTO: IJJ Ialomița

Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos este, pentru fiecare dintre noi, momentul în care aprindem focul ospitalității în casă și pe cel al dragostei în inimi. Căldura Crăciunului ne aduce pe toți mai aproape.

Ținând cont de faptul că sunt copii care, din păcate, nu se pot bucura de un cadou de la Moș Crăciun, jandarmii ialomițeni au adus un strop de fericire în ochii unor micuți din comuna Traian, județul Ialomița. Copiii i-au așteptat cu zâmbete largi și le-au cântat colinde. Emoția și bucuria de pe chipurile lor a fost cea mai mare mulțumire pentru mesagerii lui Moș Crăciun.

Crăciunul înseamnă mai mult a dărui decât a primi, de aceea, pentru jandarmi, a fost o misiune de suflet, plecând cu sentimentul că au îndeplinit-o cu succes și că au câștigat noi prieteni.

Astfel de activități vor urma în zilele următoare și în municipiul Fetești.

Jandarmii ialomițeni le mulțumesc celor mici pentru momentele frumoase dăruite și preotului Ionel Spătaru din parohia Traian pentru implicare și le doresc sărbători frumoase alături de familiile lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*