Șase colegi noi pentru jandarmii ialomițeni

Șase colegi noi pentru jandarmii ialomițeni. FOTO IJJ Ialomița

După promovarea examenelor din luna noiembrie, pentru încadrare din sursă externă, organizate la nivelul inspectoratului, șase subofițeri s-au alăturat colectivului Jandarmeriei Ialomița.

Aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul unității noastre, contribuind la creșterea siguranței cetățenilor, prin întărirea structurilor de pază și protecție instituțională și a celor de suport.

În perioada următoare, cei șase subofițeri vor depune Jurământul Militar și vor urma un program de pregătire pentru însușirea cunoștințelor teoretice și a deprinderilor practice referitoare la misiunile ce le revin, sub directa coordonare a unor tutori profesionali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*