FOTO Patru răniți, între care un copil de 10 ani, într-un accident rutier petrecut între Slobozia Nouă și Iazu

Accident rutier petrecut între Slobozia Nouă și Iazu. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 27 august, la un accident rutier produs între localitatea Slobozia Nouă și localitatea Iazu, după ce un autoturism, în care se aflau patru persoane, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijin au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, trei adulți și un minor în vârsta de aproximativ 10 ani, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate și monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării. Ulterior trei dintre victime, între care și minorul, au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare, iar cea de-a patra persoană nu a necesitat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*