AJFP Ialomița a rambursat, în luna martie a anului 2024, TVA în valoare de peste 4,72 milioane de lei

FOTO Pixabay

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, T.V.A. în valoare de 4,72 milioane de lei.
Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 3,14 milioane lei.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din a treia luna a anului 2024, se prezintă astfel:
– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia –900,58 mii lei;
– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni –606,84 mii;
– Serviciul Fiscal Municipal Fetești  – 739,14 mii;
– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița –  2.474 mii lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*