Dosar penal pe numele unui bărbat prins la volan fără permis și sub influența alcoolului

A pus în pericol circulația pe drumurile publice

Polițiști din Țăndărei, aflați, în noaptea de 6/7 ianuarie, în timpul unui filtru rutier pe linia prevenirii și combaterii riscului producerii accidentelor de circulație, au oprit în jurul orei 01.00, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, din orașul Țăndărei.

„Întrucât conducătorul autovehiculului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Bărbatul a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Țăndărei unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea determinării concentrației de alcool.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele șoferului polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*