Două persoane rănite într-un accident în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune, în zona localității ialomițene Ciochina

Două persoane rănite într-un accident în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație cu implicarea unui autoturism și a unei ambulanțe, soldat cu vătămarea corporală a două persoane, a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 15.00, pe DN 2A-E60 în zona localității Ciochina.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ialomițeni a reieșit că ambulanța se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar în momentul în care șoferul acesteia a efectuat manevra de depășire a unui autoturism care avea același sens de deplasare, dinspre Urziceni către Slobozia, l-ar fi acroșat în momentul revenirii pe banda de mers.

„În urma accidentului femeia care se afla la volanul autoturismului a fost rănită, precum și asistenta de pe ambulanță, victimele fiind transportate la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*