VIDEO Prefectura Ialomița îi îndeamnă pe cetățeni să anunțe autoritățile dacă știu persoane venite din străinătate, din zone afectate de Covid-19

Jandarmii ialomițeni în acțiune. FOTO IJJ Ialomița

Prefectura județului Ialomița îi îndeamnă pe cetățeni ca atunci când au informații despre persoane venite din străinătate din zone cu risc să sune la autorități și să anunțe. De asemenea, persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112. 

La data de 30 martie, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică situația la nivelul județului Ialomița se prezintă astfel:

  • 163 de persoane se află în carantină
  • 2245 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

„Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul județului Ialomița din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numărul de telefon sau pe adresa de email:
– Tel fix: 0243/ 232396
– e-mail: dispecerat@isujialomita.eu“, a transmis prefectul județului Ialomița, Tonița Manea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*