Descinderi în Fetești, Vlădeni și Bordușani, la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc

Descinderi în Fetești, Vlădeni și Bordușani, la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc

Un bărbat din județul Ialomița a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, într-un dosar privind traficul de droguri de mare risc.

Astfel, polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița, au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Fetești și comunele Vlădeni și Bordușani, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Au fost puse în executare două mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 40 de grame de cocaină, două cântare electronice de mare precizie, un pistol cu glonț, cu două încărcătoare și amortizor, 12 cartușe, precum și un pistol tip airsoft. Totodată, au mai fost indisponibilizate cinci telefoane mobile, 2.250 de euro și 1.600 de lei.

A fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, iar în cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*