Bărbat înjunghiat mortal pe o stradă din Slobozia. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Parchetul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Slobozia, iar agresorul a ajuns după gratii pentru 30 de zile.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, pe rolul acestei unităţi este înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal, în cauză fiind cercetat un inculpat.

“Din probele efectuate în cauză a rezultat faptul că în noaptea de 23/24.01.2024, pe raza municipiului Slobozia, s-a produs o altercaţie fizică între două persoane, fiind vorba de un conflict spontan, împrejurare în care inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu un corp tăietor-înţepător (posibil cuţit) la nivelul hemitoracelui stâng.

Echipajul de ambulanţă chemat la faţa locului a constatat decesul persoanei vătămate.

Potrivit Fişei de constatări medico-legale preliminare emisă de SML Ialomiţa „moartea victimei a fost violentă, datorându-se hemoragiei interne şi externe consecutivă unei plăgi înţepate/tăiate, penetrantă la nivelul hemitoracelui stâng, cu interesarea pericardului, cordului, cu hemopericard şi hemotorax stâng consecutiv.

Prin Ordonanţa procurorului din data de 24.01.2024 s-a dispus reţinerea inculpatului, iar la data de 25.01.2024 Tribunalul Ialomiţa a admis propunerea unităţii noastre de parchet şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Pe parcursul anchetei activităţile s-au desfăşurat de către procurorul de caz împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Ialomiţa – Serviciul de Investigaţii Criminale” – Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*