VIDEO Personalul medical de la spitalul din Fetești, aplaudat și salutat de polițiști, jandarmi, pompieri și militari

Un salut solemn pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Fetești. FOTO Captură video

Momente emoționante la Spitalul Municipal Fetești. Echipaje ale poliției, poliției locale, pompieri, jandarmeriei și armatei s-au deplasat în coloană până în fața unității medicale. Aici, a fost intonat imnul național, iar personalul medical a fost salutat și aplaudat.

Spitalul Municipal Fetești este unul dintre spitalele pentru care s-a decis să devină spital – suport COVID-19, iar această veste a demoralizat personalul medical și cetățenii orașului, neștiind exact despre ce este vorba. Pentru a le arăta că nu sunt singuri în această luptă cu inamicul nevăzut, forțele de ordine din fetești și-au arătat susținerea într-un mod solemn.

Sursa video

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*