Sute de amenzi, în sumă de peste 150.000 de lei, aplicate, în weekend, de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe parcursul weekendului. În urma neregulilor descoperite în teren, polițiștii au aplicat 480 de sancțiuni contravenționale, au reținut 30 de permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în zilele de 26 și 27 martie, polițiștii au acţionat, pe raza judeţului pentru prevenirea evenimentelor negative şi creşterea siguranţei rutiere. Astfel, sâmbătă și duminică polițiștii au intervenit la 207 evenimente, dintre care 202 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 21 de infracțiuni.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 480 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la peste 150.000 de lei.

Pe linie de circulație rutieră, au fost au reținute 30 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*