VIDEO Continuă lucrările de modernizare ale străzii Armatei din Fetești, județul Ialomița

Lucrări de rabilitare a mai multor străzi din Fetești. FOTO Primăria Fetești

Primăria Fetești continuă în această perioadă lucrările de modernizare efectuate pe strada Armatei din localitate.

Zilele trecute, o echipă de la DADPP a curățat pomii și a defrișat gardurile vii pentru a face loc trotuarelor la care se lucrează în acest moment.

Dacă vremea va fi favorabilă, aceste lucrări se vor încheia la sfârșitul săptămânii viitoare, după care se vor înălța capacele de canalizare și se vor turna straturile de asfalt pe toate cele cinci străzi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, respectiv “General Averescu”, “Grâușor”, “Tineretului”, “Ceahlău” și “Armatei”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*