FOTO Un mort și șase răniți, între care trei copii, într-un accident rutier petrecut în localitatea Cotorca

Accident rutier în localitatea Cotorca. FOTO: ISU Ialomița

O persoană a murit, iar alte șase au fost rănite, între care și trei copii, într-un accident de circulație, petrecut în localitatea Cotorca, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului au fost alocate imediat trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Buzău, un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

„În urma impactului au rezultat șapte victime, trei copii și patru adulți. Cei trei copii, cu vârste de 7, 11 și 17 ani, conștienți, cooperanți și neîncarcerați au fost monitorizați de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportați la diferite unități spitalicești, doi dintre ei la Spitalul Municipal Urziceni, iar unul la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Două victime au fost găsite încarcerate, una inconștientă, o femeie în vârstă de 45 de ani, iar cealaltă semiconștientă. Celelalte două persoane erau conștiente, cooperante și neîncarcerate. Victimele încarcerate au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

„Pentru cea inconștientă, deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Victima semiconștientă a fost monitorizată și evaluată, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, au mai precizat sursele citate.

Celelalte două victime conștiente au fost monitorizate la locul intervenției și, ulterior, una dintre ele a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*