FOTO Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni la Fetești: zeci de persoane verificate și amprentate

Acțiune de amploare cu efective mărite la Fetești. FOTO IPJ Ialomița
Percheziții domiciliare făcute în Fetești, într-un dosar de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Aproximativ 170 de polițiști și jandarmi au acționat, vineri dimineață, în cartierul Vlașca din municipiul Fetești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică și siguranță rutieră, precum și obținerea de date și informații cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furturi din societăți comerciale. În timpul acțiunii, 77 de persoane au fost amprentate și fotografiate, iar valoarea sancțiunilor aplicate a fost de aproape 30.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, 100 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 70 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Constanța, însoțiți de câini de serviciu au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Fetești, în vederea prevenirii infracționalității stradale, precum și respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină pe timpul stării de alertă. Au fost controlate în trafic 114 autovehicule și legitimate 278 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 77 de persoane, activitățile făcând parte din cadrul unor dosare penale aflate în lucru la nivelul Poliției Municipiului Fetești. De asemenea, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 29.900 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. Două societăți comerciale au fost depistate că au comercializat produse alimentare și nealimentare fără să elibereze clienților bonuri fiscale, sau cu marfă pe stoc fără documente de proveniență, acestea fiind sancționate, iar valoarea bunurilor deținute fără respectarea prevederilor legale, confiscată. În cazul uneia dintre societățile comerciale susmenționate polițiștii au luat măsura suspendării activității, până la finalizarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*