Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii ialomițeni au aplicat amenzi în valoare de peste 4.000 de lei

Polițiștii din Ialomița caută o fată de 12 ani, care a plecat de la domiciliu, din comuna Iazu

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus.

Potrivit IPJ Ialomița, pe parcursul zilei de marți, 20 octombrie, au fost desfășurate activități în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în centrele comerciale, piețe, dar și în mijloacele de transport în comun, pentru a verifica modul în care se respectă restricțiile impuse și măsurile de protecție sanitară, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Astfel, forțele de ordine au legitimat peste 900 de persoane și au controlat 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate. De asemenea, a fost verificat și modul în care se realizează transportul public în comun, polițiștii controlând peste 45 de astfel de mijloace de transport.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de peste 4.000 de lei.

Forțele de ordine vor fi acționa în continuare pentru siguranța și sănătatea cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*