AJFP Ialomița a rambursat în luna iunie TVA în valoare de peste 6,5 milioane de lei

FOTO Pixabay

Administrația Județeană Finanțelor Publice (AJFP) Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna iunie, conform selecției naționale, TVA în valoare de 6,65 milioane de lei.

Pe lângă restituirea în numerar, au fost, de asemenea, efectuate autocompensări din suma de TVA de rambursat, totalizând 3,60 milioane lei. Această abordare permite agenților economici să-și regleze eventualele datorii fiscale cu sumele negative de TVA.

Detaliile privind volumul rambursărilor efective de TVA în luna iunie 2023, raportate pe fiecare subunitate teritorială, sunt următoarele:

  • Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 3,64 milioane lei;
  • Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 705,7 mii lei;
  • Serviciul Fiscal Municipal Fetești – 1,25 milioane lei;
  • Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 1,05 milioane lei.

Agenții economici interesați să obțină informații suplimentare despre procesul de soluționare a deconturilor proprii cu sume negative de TVA, cu opțiune de rambursare, sunt încurajați să consulte site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) la adresa următoare: https://www.anaf.ro/SolDecont/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*