Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut la ieșire din Urziceni

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut la ieșire din Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, eveniment soldat cu rănirea a două persoane, s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 8 iulie, pe DN 2, la ieșire din municipiul Urziceni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere, și o descarcerare, iar în sprijin au fost trimise două autospeciale ale SAJ Ialomița.

În urma accidentului au fost răniți șoferii celor două autoturisme, care au fost evaluați medical la fața locului.

„Persoanele implicate sunt conștiente și cooperante. Sunt monitorizare de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut la ieșire din Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este oprit în zona accidentului, pe sensul către București, circulându-se alternativ în cealaltă direcție. Se estimează reluarea normală a traficului în 30 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*