Vernisajul expoziției „Icoana – suflet de copil”, la Muzeul Național al Agriculturii

Vernisajul expoziției „Icoana - suflet de copil”. FOTO Muzeul Național al Agriculturii

Miercuri, 8 mai 2024, a fost vernisată expoziția „Icoana – suflet de copil”, cu icoane pictate pe lemn și pe sticlă de copii de la Palatul Copiilor Slobozia și Școala Gimnazială nr.3 Slobozia, sub îndrumarea Parohiei „Cuza Vodă” Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii și Inspectoratul Școlar județean Ialomița, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița, instituții ai căror reprezentanți au fost prezenți la deschiderea expoziției și premierea copiilor.

Expoziția „Icoana – suflet de copil” vine ca un dar de suflet pentru publicul muzeului, dar și pentru copiii care le-au realizat, entuziasmați să-și prezinte lucrările într-o sală de expoziție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*