Șofer drogat, depistat de polițiști în Țăndărei

Un șofer drogat a fost depistat de polițiștii ialomițeni în orașul Țăndărei.

Polițiștii ialomițeni au continuat în cursul nopții trecute, activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri.

În acest context, la data de 14 septembrie, în jurul orie 01:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat în trafic, pe DN 2A, în orașul Țăndărei, un autoturism al cărui conducător auto se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul de 30 de ani, din comuna Platonești, a fost testat cu aparatul DrugTest pozitiv pentru substanța THC-5, fiind condus la o Spitalul Județean de Urgență Slobozia unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive și tipul acestora.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, iar polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*