A fost publicată pe site-ul ANAF lista contribuabililor persoane juridice, cu obligații fiscale restante  la 31 decembrie 2023

Computer.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că în conformitate cu prevederile art. 162 alin. (1) și (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare,  au fost publicate pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală listele de contribuabili persoane juridice care înregistrau obligații fiscale restante la data de 31.12.2023 și neachitate până la data publicării.
Nu fac obiectul publicării obligațiile fiscale restante al căror cuantum total este sub următoarele plafoane:
– 250.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu;
– 100.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori persoane juridice;
Astfel la nivelul județului Ialomița au fost publicați pe site-ul ANAF un număr de 219 agenți economici, care figurau cu obligații restante la bugetul general consolidat, la data de 31.12.2023, în sumă totală de 357,27 milioane lei, neachitate până la data publicării pe site.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, situația se prezintă astfel:
– 107 de contribuabili administrați de Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia cu debite totale de 231,07 milioane lei;
– 80 de contribuabili administrați de Serviciul Fiscal Municipal Urziceni cu debite totale de 86,96 milioane lei;
– 30 de contribuabili administrați de Serviciul Fiscal Municipal Fetești cu debite totale de 35,80 milioane lei
-2 contribuabil administrat de Biroul Contribuabili Mijlocii cu un debit de 3,44 milioane lei.

Suma totală a obligațiilor fiscale principale neachitate este de 247,76 milioane lei , iar accesoriile calculate la aceste debite sunt de 118,18 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*