Un tânăr din Ialomița, care nu a oprit la semnalul polițiștilor călărășeni, urmărit 5 kilometri

Un tânăr din Ialomița, care nu a oprit la semnalul polițiștilor călărășeni, a fost urmărit 5 kilometri.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 1 octombrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din județul Ialomița.

Conducătorul autoturismului nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au urmărit autoturismul 5 km, iar pe o stradă din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, conducătorul a oprit autoturismul și a fugit pe mai multe străzi, fiind prins după aproximativ 200 de metri.

În sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au fost și cei ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Lehliu-Gară.

În urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,00 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*