Un scurt circuit electric a dus la izbucnirea unui incendiu puternic într-o gospodărie din localitatea Perieți

Pompierii au reușit să stingă focul. FOTO ISU Ialomița

În noaptea de 16 spre 17 martie, la puțin timp după miezul nopții, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Perieți. Pompierii au reușit să stingă focul după aproximativ o oră, fără a se extinde la alte clădiri. 

În jurul orei 00.40, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Perieți. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la o magazie în care erau depozitate cereale. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, însă mai multe bunuri au fost distruse – o magazie de cereale de aproximativ 12 mp și aproximativ 500 kg de porumb boabe. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Nu a existat pericol de extindere la casa de locuit și vecinătăți.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*