Două persoane au fost rănite după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

Doi răniți, după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat și o femeie au ajuns la spital, fiind răniți într-un accident rutier petrecut în dimineața zilei de luni, 14 iunie, jurul orei 02.20, în comuna ialomițeană Balaciu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au ajuns echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Totodată, la locul accidentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița.

„În accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac, din eveniment rezultând două victime, un bărbat și o femeie, conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Urziceni, iar femeia a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat sursele citate.

Doi răniți, după ce au intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. FOTO ISU Ialomița

Pompierii au asigurat măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*