Tragedie în comuna Gheorghe Doja: o femeie a murit după ce a căzut într-o hazna

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 30 mai, în localitatea Gheorghe Doja, pentru salvarea unui persoane căzută într-o hazna.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În sprijinul acestora au acționat și un echipaj al SAJ Ialomița (tip C) și elicopterul SMURD București.

„Victima, o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 50 de ani a fost extrasă din hazna, însă se afla în stop cardio-respirator. Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Cazul este cercetat acum de polițiști, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*