Sancțiuni aplicate de forțele de ordine din Ialomița pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19

Polițiștii au continuat acțiunile de verificare a respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  Au continuat și controalele pe timp de noapte și s-a acționat în filtre amplasate la intrarea și ieșirea din municipiul Slobozia, localitate în carantină.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate în sistem integrat, noi acțiuni de verificare cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 86 de polițiști și polițiști locali, alături de lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificării modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Au fost controlate 18 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 14 mijloace de transport în comun, totodată fiind legitimate peste 1000 de persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 67 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 36 care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 22.700 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*