FOTO O familie din localitatea Gârbovi a rămas fără casă în urma unui incendiu

Podul casei s-a aprins de la coșul de fum. FOTO ISU Ialomița

Un coș de fum neizolat termic a dus la aprinderea podului unei case din localitatea Gârbovi. Din fericire, incendiul a fost observat la timp și s-a intervenit înainte de a se înregistra victime sau să se extindă la alte imobile.

În jurul orei 00.25 a zilei de 4 februarie, dispeceratul inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și 2 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei. S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 2:00. Nu au fost înregistrate victime. A ars acoperișul din lemn al casei pe o suprafață de aproximativ 80 mp, mobilier și mai multe bunuri din casă. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a pornit coș de fum deteriorat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*