FOTO O familie din localitatea Gârbovi a rămas fără casă în urma unui incendiu

Podul casei s-a aprins de la coșul de fum. FOTO ISU Ialomița

Un coș de fum neizolat termic a dus la aprinderea podului unei case din localitatea Gârbovi. Din fericire, incendiul a fost observat la timp și s-a intervenit înainte de a se înregistra victime sau să se extindă la alte imobile.

În jurul orei 00.25 a zilei de 4 februarie, dispeceratul inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Gârbovi. La locul intervenției s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și 2 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei. S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 2:00. Nu au fost înregistrate victime. A ars acoperișul din lemn al casei pe o suprafață de aproximativ 80 mp, mobilier și mai multe bunuri din casă. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a pornit coș de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*