Municipiul Fetești rămâne fără apă potabilă o jumătate de noapte pentru ca angajații RAJA să schimbe o vană defectă

RAJA va efectua o lucrare. FOTO Cătălin SCHIPOR

Toți abonații RAJA din municipiul Fetești nu au apă potabilă la robinete în noaptea de miercuri spre joi. Angajații RAJA efectuează lucrări de mentenanță la rețeaua principală de alimentare cu apă a orașului.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri – 12 februarie 2020 spre joi – 13 februarie 2020, în intervalul orar 00.00 – 04.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Fetești.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*