Un puternic incendiu a distrus un saivan pentru ovine aflat pe raza localității Platonești

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. FOTO ISU Ialomița

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat în seara de 27 aprilie, în jurul orei 19.45, despre izbucnirea unui incendiu la un saivan pentru ovine pe raza localității Platonești.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 10 pompieri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un adăpost pentru ovine. A ars în totalitate un saivan construit din paiantă acoperit cu plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 200 mp și gunoi de grajd. Din fericire, în saivan nu existau animale în momentul declanșării incendiului.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore. Pompierii au salvat din calea flăcărilor un alt saivan de aproximativ 120 mp aflat în apropiere. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*