Peste 140 de kilograme de pește au fost confiscate de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiști. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au confiscat peste 140 de kilograme de pește.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de 18 februarie, în jurul orelor 12:30, polițiștii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Platonești au depistat în flagrant delict, pe raza comunei Valea Ciorii, un conducător auto, în vârstă 49 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia caras, fără a deține documente de proveniență.

În urma controlului efectuat în habitaclul autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că  bărbatul transporta 141 de kilograme de pește.

Întreaga cantitate de pește a fost redată mediului acvatic.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețtuitoare acvatice”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*