Grav accident de circulație în localitatea Lilieci. Șapte persoane au fost rănite, după ce trei mașini s-au ciocnit

Accident grav la Lilieci. FOTO IPJ Ialomita

Un grav accident rutier a avut loc vineri seara, în localitatea Lilieci, șapte persoane  fiind rănite după ce trei mașini s-au ciocnit.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, vineri seara, în jurul orei 21:00, pe DN2 în localitatea Lilieci s-a produs un accident de circulație, ca urmare a coliziunii dintre trei autoturisme.

”În urma impactului dintre acestea au rezultat 7 victime, dintre care 5 persoane cu vârste cuprinse între 28 și 36 de ani, și 2 minori, unul de 6 luni și unul de 8 ani. Toți răniții au fost transportați la unități medicale din municipiul București pentru îngrijiri medicale”, a anunțat IPJ Ialomița.

Cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*