Un jandarm ialomițean a devenit cel mai bun prieten al lui Andi, un băiețel de 4 ani, care a suferit un accident la locul de joacă

Un jandarm ialomițean a devenit cel mai bun prieten al lui Andi, un băiețel de 4 ani, care a suferit un accident la locul de joacă. FOTO Jandarmeria Ialomița

Mihai, un jandarm ialomițean care se afla în timpul liber, la locul de joacă, împreună cu fetița lui, a fost martorul unui accident dintre doi copii.

Jucându-se, unul dintre copii a căzut peste celalalt, iar întâmplarea nefericită s-a terminat cu lacrimi și o mânuță ruptă. Mama baiețelului accidentat, la vederea rănii, a intrat în stare de șoc, astfel că Mihai, auzind țipetele, a sunat la 112 și a chemat ajutoare.

“Până la sosirea echipajului medical, i-a imobilizat mânuța, l-a luat în brațe și a decis să meargă la spital pentru a se asigura ca va fi bine, întrucât mămica băiețelului era aproape de un atac de panică.

Simțindu-se în siguranță, Andi chiar a adormit în brațele lui Mihai pe holul spitalului.

Micuțul s-a dovedit a fi un copil foarte curajos, după două ore petrecute la spital pentru investigații medicale, plecând acasă cu mânuța în gips, însoțit fiind tot de noul său prieten. Zâmbetul inocent al băiețelului a fost pentru Mihai cea mai mare mulțumire la sfârșitul zilei” – Jandarmeria Ialomița.

La Ziua Jandarmeriei, Mihai a venit însoțit de Andi, pentru a-i face cunoștință cu colegii săi, jandarmii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*