BizPLUS.ro – cea mai nouă publicație națională dedicată antreprenorilor, lansată de Trustul Media CityDigital

BizPLUS.ro
BizPLUS.ro

Trustul media CityDigital s-a făcut remarcat, până acum, prin publicațiile locale din sud și estul României. Știrile de calitate, reportajele video și emisiunile de interes local și regional sunt doar câteva dintre punctele marcate de jurnaliștii acestei companii. De la 1 mai 2021, o nouă publicație națională a intrat în portofoliul CityDigital.

CTnews a fost lansată în anul 2015 și, în doar câțiva ani, a devenit una dintre cele mai citite și apreciate publicații de la malul mării. A urmat TLnews, o publicație dedicată tulcenilor. Ialomițenii și călărășenii se bucură și ei acum de calitate informațiilor oferite zilnic de ILnews și CLnews.

Următorul pas pentru Trustul Media CityDigital a fost lansarea primelor publicații de știri hyperlocale din România, adica site-uri care acoperă o singură comună. Astfel au apărut Vălureni (magazinul media al locuitorilor din Valu lui Traian, Constanța) și Cumpăneni (pentru cei din localitatea constănțeană Cumpăna).

Sud-estul României este caracterizat de turism, așa că GoNEXT a fost alegerea logică. Publicația dedicată turismului, evenimentelor culturale și domeniului HoReCa a prins imediat la cititorii de limba română din toată lumea.

Trustul Media mai are în portofoliu și un blog de tehnologie – boio.ro, precum și prima rețea de Podcasturi din România – CityPodcast.ro.

Următoarea publicație este BizPLUS, o publicație dedicată antreprenorilor, celor care sunt pasionați de finanțe, economie, dezvoltare, tehnologie, online și web.

“BizPLUS vine în lumea antreprenorilor cu știri curate, reportaje foto video și emisiuni pe acest subiect. Echipa BizPLUS alege zilnic subiectele relevante pentru oamenii de afaceri, dar și reprezentanții administrațiilor publice locale și centrale.

BizPLUS înseamnă o echipă de jurnaliști cu experiență de peste 20 ani, dar și oameni specializați în marketing și online”, a declarat Adrian Boioglu, managerul fondator al Trustului Media CityDigital.

Publicația BizPLUS pornește la drum la 1 mai 2021, de Ziua Muncii, așa cum îi stă bine oricărui antreprenor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*