Pompierii ialomițeni au reușit să găsească trupurile celor doi bărbați, dați dispăruți după ce au căzut cu mașina în Dunăre

Au fost găsite trupurile celor doi bărbați, dați dispăruți după ce au căzut cu mașina în Dunăre. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au reușit să găsească, sâmbătă, 3 iulie, trupurile celor doi bărbați, dați dispăruți după ce au căzut cu mașina în Dunăre, pe raza comunei ialomițene Bordușani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, inițial a fost găsit autoturismul scufundat în apele fluviului, după care scafandrii au extras și cele două victime, rămase captive în mașină.

În cursul dimineții, la misiunea de căutare au mai fost alocate încă un echipaj de scafandri, din cadrul ISU București-Ilfov, și o barca din cadrul Stației de pompieri Fetești.

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de sâmbătă, 3 iulie, în jurul orei 03.35, după ce un autoturism, în care se aflau trei persoane, a căzut în apele brațului Borcea al Dunării, pe raza comunei Bordușani. În interiorul mașinii se aflau trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, dintre care, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți doi au rămas captivi în interior. Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare și, în cel mai scurt timp, de la Stația de pompieri Fetești au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*