Un ialomițean a fost depistat de polițiști băut la volan și fără permis de conducere

Șoferul a fost testaț cu etilotestul. FOTO cu rol ilustrativ.

În seara de 8 aprilie, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală numărul 2 Grivița, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza comunei Cocora, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din localitatea Munteni Buzău.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul Drager în vederea determinării alcoolemiei, rezultatul indicând o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea polițiștilor de a fi transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge, șoferul a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*