Bazinul Didactic de Înot din Slobozia va fi redeschis numai pentru inițiere, avansați și perfecționare înot

Bazinul Didactic de Înot din Slobozia va fi redeschis numai pentru inițiere, avansați și perfecționare înot

Primăria municipiului Slobozia anunță redeschiderea Bazinului Didactic de Înot, cu respectarea tuturor parametrilor microbiologici și fizico-chimici ai apei, constatați de DSP Ialomița.

„Potrivit buletinului de analiză emis în 13 iulie de către Laboratorul de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publică Slobozia, probele recoltate din bazinul de înot indicau prezența în apă a bacteriei Psudomonas Aeruginosa. Au fost luate imediat măsuri de igienizare, astfel că probele recoltate de către DSP Ialomița în zilele de 15 și 21 iulie au indicat o apă corespunzătoare redeschiderii Bazinului de Înot pentru public”, au precizat reprezentanții primăriei.

Activitatea a fost reluată însă doar pentru inițiere, avansați și perfecționare înot, cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției cu SARS- CoV-2. Cursurile vor fi organizate potrivit programărilor făcute de antrenori, la numărul de telefon 0243.232.710.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*