Acțiune de prevenire cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei. Au fost date amenzi de aproape 35.000 de lei

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor în Țăndărei. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat miercuri, 1 septembrie, pe raza orașului Țăndărei și comunei Gura Ialomiței, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei de coronavirus, precum și asigurarea climatului de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, peste 60 de efective din cadrul IPJ Ialomița și Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii violenței stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere și a respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.

Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 128 de autovehicule și legitimat peste 230 de persoane. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 34.425 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 11 societăți comerciale de pe raza orașului Țăndărei și comunei Gura Ialomiței.

Polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității, în toate domeniile, sens în care astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*