Soț, soție și un copil, transportați la spital în urma unui accident rutier petrecut pe raza municipiului Urziceni

Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut pe raza municipiului Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane, soț, soție și un copil, au ajuns la spitalul din Urziceni după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut vineri, 9 iulie, pe DN 2, la ieșire din municipiul Urziceni spre București.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au venit și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Urziceni.

„În autoturism se aflau trei persoane, conștiente și neîncarcerate, soț, soție și un copil, care au fost monitorizate de echipajele medicale, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. În autoutilitară se aflau șase persoane, care au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale, ulterior toate au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Polițiștii ialomițeni continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*