FOTO Două persoane au fost rănite grav după ce au căzut cu autoturismul într-un canal de irigații

Două persoane au fost rănite grav după ce au căzut cu autoturismul într-un canal de irigații. FOTO: IPJ Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină marți, 7 martie, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieșire din Urziceni, în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod într-un canal de irigații. În urma accidentului, șoferul, de 73 de ani, și o pasageră din mașină, în vârstă de 70 de ani, au fost răniți grav.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce bărbatul de 73 de ani, din Urziceni, conducea un autoturism pe DN 2, la urcarea pe podul ce traversează magistralele feroviare și un canal  betonat de irigații, ar fi părăsit controlul volanului și a  căzut în gol în canal.

Pentru misiune au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și elicopterul SMURD București.

„În urma impactului au rezultat două victime încarcerate, necooperante, o femeie, conștientă, și un bărbat, inconștient. Acestea au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predate echipajelor SAJ”, au transmis și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

În urma producerii accidentului șoferul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală din București, iar pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 70 de ani, a fost preluată de o ambulanță și transportată la un spital din București.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*