Jandarmii ialomițeni, la datorie pentru siguranța cetățenilor cu prilejul sărbătorii Floriilor și a Paștelui Catolic

Jandarmii ialomițeni vor asigura ordinea publică la evenimentele ce vor avea loc în județ. FOTO: IJJ Ialomița

În acest final de săptămână, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării mai multor manifestări cu caracter religios și sportiv.

Astfel, ei vor fi prezenți sâmbătă, 8 aprilie:

  • începând cu ora 11.00, pe stadionul „1 Mai” din municipiul Slobozia, la partida de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și SSU Politehnica Timișoara;
  • începând cu ora 17.00, pe stadionul orășenesc din Amara, la partida de fotbal dintre echipele CS Amara și FC Voluntari 2;
  • începând cu ora 16.30, pe stadionul orășenesc din Țăndărei, la partida de fotbal dintre echipele Victoria Țăndărei și CSM Fetești;
  • începând cu ora 19.00, la lăcașele de cult din Slobozia, Urziceni și Fetești, la manifestările religioase ocazionate de „Paștele Catolic”.

De asemenea, duminică, 09 aprilie, jandarmii vor veghea, începând cu ora 08.00, la parohiile locale, la manifestările religioase prilejuite de Sărbătoarea „Duminica Floriilor”.

Totodată, în această perioadă vor fi constituite subunități de intervenție care să fie în măsură să intervină pentru soluționarea unor situații deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor dispozitivele de ordine publică, având în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le recomandăm să manifeste răbdare, să respecte indicațiile organizatorilor și ale jandarmilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic 112 în cazul în care sunt victime sau martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*