Autoritățile locale vor să aloce 200.000 de lei pentru cartierul Bora din Slobozia, grav afectat de precipitațiile abundente

Cartierul Bora a fost grav afectat de precipitațiile abundente ale ultimelor zile! FOTO Primăria Slobozia
Cartierul Bora a fost grav afectat de precipitațiile abundente ale ultimelor zile! FOTO Primăria Slobozia

Cartierul Bora din Slobozia a fost grav afectat de precipitațiile abundente ale ultimelor zile astfel că autoritățile locale sunt pregătite să aloce 200.000 de lei pentru reparațiile necesare.

Potrivit Primăriei Slobozia, partea de sud-vest a străzii General Magheru necesită lucrări urgente de reparații.

„Crevasele apărute din loc în loc reprezintă un pericol atât pentru gospodăriile individuale, cât și pentru rețelele de utilitate publică”, au transmis reprezentanții instituției.

Pentru o intervenție operativă în zonă, cu scopul înlăturării efectelor hidrometeorologice periculoase care au afectat municipiul Slobozia în perioada 13 – 15 iunie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, în care a hotărât deblocarea și utilizarea sumei de 200.000 lei din Fondul de Rezervă.

Hotărârea va fi supusă aprobării Consiliului Local al municipiului Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*