Un bărbat din comuna ialomițeană Traian a primit ordin de protecție după ce și-a lovit mama

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 38 de ani, din comuna Traian, care și-ar fi lovit mama.

Potrivit IPJ Ialomița, Secția 2 de Poliție Rurală Grivița a fost sesizată, duminică noapte, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie de 64 de ani este lovită și amenințată de fiul său.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la domiciliul acestora din localitatea Traian a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul de 38 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, și-ar fi lovit mama. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu”, au precizat polițiștii ialomițeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*