Ordin de protecție pentru un bărbat din Slobozia care și-a lovit fosta concubină

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 41 de ani, din localitatea Slobozia, care și-ar fi lovit fosta concubină.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 13:00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul concubin.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce se afla pe raza localității de domiciliu, femeia s-a întâlnit cu fostul său concubin și pe fondul unui conflict spontan bărbatul a agresat-o. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu”, a anunțat IPJ Ialomița.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*