Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni, în municipiul Fetești

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat joi, 29 septembrie, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică, pe raza municipiului Fetești.

Au fost aplicate 142 de sancțiuni contravenționale în intervalul în care au fost derulate activitățile, respectiv între 16.00 – 19.00, 94 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, 41 de amenzi pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și șapte sancțiuni pentru încălcarea altor acte normative. Valoarea totală a contravențiilor se ridică la 29.655 lei.

Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul radar și cel alcoolsopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere, fiind efectuate 170 de testări Drager. În total au fost legitimate 345 de persoane și controlate 210 autovehicule.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 10 societăți comerciale de pe raza municipiului Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*