Intervenție a pompierilor ialomițeni pentru lichidarea unui incendiu la o locuință în Dridu. Proprietara, în vârstă de 83 de ani, a suferit un atac de panică

Intervenție a pompierilor pentru lichidarea unui incendiu la o locuință în Dridu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de vineri, 16 iulie, în jurul orei 19.40, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă particulară din comuna Dridu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri, cu două  autospeciale de stingere cu apă și spumă, plus un echipaj SMURD.

„Incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei, unde un ibric uitat pe aragazul în funcțiune a luat foc și a aprins materialele combustibile din apropierea aragazului. A ars acoperișul bucătăriei confecționat  din lemn și învelit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați și s-au degradat bunuri electrocasnice”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, cu vârsta de aproximativ 83 de ani care prezenta atac de panică, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*