FOTO O bătrână a decedat în urma unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Moldoveni

Pompierii au reușit să stingă focul după aproximativ două ore. FOTO ISU Ialomița

Izolarea necorespunzătoare a unui coș de fum de la o casă din localitatea Moldoveni a dus la o tragedie. O bătrână și-a pierdut viața, după ce casa sa a fost cuprinsă de flăcări.

Alarma s-a dat în jurul orei 00:05 a zilei de 15 ianuarie, când dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni.

La locul intervenției s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la locuință. S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 2:40. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, mobilier și mai multe bunuri din camera unde locuia persoana decedată.

Echipajul SMURD a acordat prim ajutor medical la proprietara casei, în vârstă de 53 ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta refuzând transportul la spital. Din nefericire, pentru mama acesteia, o bătrână în vârstă de 87 ani nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind găsită fără suflare la sosirea forțelor de intervenție.

Din incendiu au fost salvate 3 animale de companie(căței), care se aflau într-o anexă lângă casă. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un coș de fum amplasat sau neprotejat față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*