FOTO O bătrână a decedat în urma unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Moldoveni

Pompierii au reușit să stingă focul după aproximativ două ore. FOTO ISU Ialomița

Izolarea necorespunzătoare a unui coș de fum de la o casă din localitatea Moldoveni a dus la o tragedie. O bătrână și-a pierdut viața, după ce casa sa a fost cuprinsă de flăcări.

Alarma s-a dat în jurul orei 00:05 a zilei de 15 ianuarie, când dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni.

La locul intervenției s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la locuință. S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 2:40. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, mobilier și mai multe bunuri din camera unde locuia persoana decedată.

Echipajul SMURD a acordat prim ajutor medical la proprietara casei, în vârstă de 53 ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta refuzând transportul la spital. Din nefericire, pentru mama acesteia, o bătrână în vârstă de 87 ani nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind găsită fără suflare la sosirea forțelor de intervenție.

Din incendiu au fost salvate 3 animale de companie(căței), care se aflau într-o anexă lângă casă. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un coș de fum amplasat sau neprotejat față de materiale combustibile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*