FOTO Un cetățean ucrainean a ajuns la spital după ce s-a prăbușit cu autocamionul pe care îl conducea în râul Ialomița

Autocamion prăbușit în râul Ialomița, în dreptul podului de la Poiana. FOTO IPJ Ialomița

Un cetățean ucrainean a ajuns la spital după ce s-a prăbușit cu autocamionul pe care îl conducea în râul Ialomița, în timp ce încerca să traverseze podul de pontoane de la Poiana, comuna Ciulnița. Ansamblul auto era încărcat cu sticlă.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, conducătorul auto a fost rănit în urma accidentului rutier. Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, șoferul s-a autoevacuat din cabina tirului. Paramedicii au acordat primul ajutor persoanei care se afla în șoc hipotermic și prezenta o fractură deschisă la membrul inferior stâng. Ulterior a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Polițiștii fac în continuare cercetări la fața locului, iar în acest moment nu se circulă pe pod. În cauză a fost deschis și un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*