Un buzoian implicat într-un accident rutier lângă Urziceni, depistat pozitiv la canabis

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Buzău, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale, a fost depistat pozitiv la canabis de polițiștii ialomițeni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, în seara zilei de joi, 09 septembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire producerea unui accident de circulație pe DN 2, în afara localității Urziceni, soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Buzău, și o autoutilitară condusă de un șofer de 32 de ani, tot din județul Buzău. În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculelor.

„Întrucât unul dintre șoferi corespundea semnalmentelor consumatorilor de substanțe interzise, a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă la THC – 5 (canabis). Bărbatul a fost condus ulterior la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni în vederea recoltării probelor biologice”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*