Primăria Fetești investește peste 530.000 lei în refacerea Pieței Agoalimentare, zona tarabe

Lucrări la Piața Agroalimentară din fetești. FOTO Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești prin Programul ADI Ialomița a început lucrările în cadrul proiectului „Construire acoperiș Piața Agroalimentară – zona tarabe”.

Proiectul presupune construirea unui acoperiș unitar pe zona tarabelor, realizat din tablă tip lindab susținut cu ferme metalice; asigurarea iluminatului; asigurarea preluării apelor pluviale.

Toate acestea fac parte din procesul de transformare a Pieței Agroalimentare din Municipiul Fetești(piața mare) într-un spațiu mai civilizat și mai confortabil pentru cumpărătorii și comercianții care folosesc această piața.

Valoarea proiectului este de 538.591.71 lei din care 238. 591.71 contribuție proprie a bugetului local și 300.000 lei finanțare din fondurile ADI Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*